lauantai 18. elokuuta 2012

Vinkki säilytykseen


Aina silloin tällöin saan meilitse kysymyksiä mm. digituotteiden säilytyksestä. Tämä vinkkihän toimii myös mm. digileimasimiin tai mikseipä vaikkapa ihan "oikeidenkin" leimasinten järjestämiseen.

Yleensä samalla kuin teetätän digisivuja niin tilaan uusien digikittien kansista printit. 
Nämä kannet ovat 4"x4" ja paksuhkoa kartonkia. Teen reiät kulmaan ja liitän ne yhteen saranarenkaalla. Näin löydän ilman konetta kuvaan sopivan kitin ja saan ehkä joka "vinkkiä" mistä kitistä saan sopivia papereita tai koristeita. Näin säästyy aikaa kun ei tarvitse koneella surffata kansioita. Valmistajat tekevät tämmöiset kannet kiteistä ja kansissa on kuva kokonaisuudesta. Voit järjestellä kannet valmistajittain tai vaikkapa teemoittain (joulu, synttärit, vauva, häät jne).

Tämä vinkki toimii samalla tavalla esim. digileimasimiin tai mikset vaikkapa leimaisi kuviasi kartongille ja varmasti helpottaa oikean leimasimen löytymistä kun ei tarvitse käydä kun nippu läpi :).


Miten sitten järjestän tuotteet koneelle?

No, minulta löytyy kaksi kansiota:

1. Lataan kitit netistä yhteen kansioon josta kitit löytyvät kokonaisuutena2. Sivuja tulee myös kasattua ja viimeisteltyä käyttäen muiden kittien materiaaleja.
Jotta tämä onnistuisi helpoiten olen tehnyt toisen kansion jaotellen kitit elementeittäin


Olisi kiva kuulla miten muut järjestävät digituotteitansa.

Aurinkoista viikonloppua.

Nana1 kommentti: